Dörtyol'da DOĞAKA Bilgilendirme Toplantısı

HATAY -Dörtyol ilçesinde, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 2019 Yılı Mali Destek Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Kaymakamlık Konferans Salonununda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada mali destek programlarının hem istihdam kaynaklı hemde kişisel gelişim açısından son derece önem arz ettiğini belirtti.

2019 Yılı Mali Destek Programları'na başvuruların devam ettiğini ifade eden Bulaca, "Programların ilki imalat sanayine yönelik Mesleki Eğitim Geliştirilmesi Mali Destek Programı, ikincisi ise Seracılığın Geliştirilmesi Mali Destek Programı'dır. İnşallah ilçemiz bu projelerden azami faydalanır." dedi.

Kaymakam Bulacak, mali destek programların iyi analiz edilmesini ve başvuracak olan kişilerin teknik bilgiler alarak, azami bu desteklerden faydalanması için gayret göstermeleri gerektiğini vurguladı.

Toplantıda DOĞAKA uzmanları tarafından 2019 Yılı Mali Destek Programı hakkında sinevizyon eşliğinde katılımcılara bilgilendirmeler yaptı.

Kaynak: AA