Bismil'de Sünnet Şöleni Yapılacak

Bismil ilçesinde sünnet şöleni yapılacak.

Bismil Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel, yaptığı açıklamada, 16 Şubat'ta bir düğün salonunda düzenleyecekleri sünnet şölenine tüm vatandaşları davet ettiklerini söyledi.

Çocukların eğleneceği etkinlikler düzenleneceğini kaydeden Yüksel, sünnet kıyafetleri giydirilecek çocukların doyasıya eğlenecekleri bir gün yaşamalarının sağlanacağını belirtti.

Bismil Belediyesi olarak park, yol, temizlik gibi asli görevlerinin yanı sıra insanlara dokunacak sosyal ve kültürel etkinlikleri de yapmaya devam ettiklerini aktaran Yüksel, şöyle konuştu:

"Belediyecilik alanındaki eksik ve aksaklıklarımızı uyguladığımız projelerle giderirken bu tür etkinliklerle de beklentileri karşılamanın gayretindeyiz. Bu kapsamda bugüne kadar çok güzel çalışmalar yaptık. Uzun bir süredir planlamasını yaptığımız sünnet şölenini de 16 Şubat'ta yapacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın eğlenebilecekleri gün yaşamalarını sağlamayı umuyoruz. Bismil Belediyesi olarak çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA