AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından teşkilat içi eğitim toplantısı düzenlendi.



Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'ndeki toplantıya katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, konuşmasında, AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerine hazır olduğunu ve tüm yurtta Cumhur İttifakı'nın oluştuğunu söyledi.

İttifakın arkasında yatan bir mananın olduğundan bahseden Akdağ, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli neden önem veriyorlar? Ve neden bu ittifaka şehirlerimizde sahip çıkmalıyız? Çünkü biliyoruz ki Türkiye'de hep birlikte sahip olmamız gereken değerler var. Bayrağımız, milletimizin bütünlüğü, beraberliği, devletimizin güçlü olması ve bekası. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü. Bunlar bizim için çok önemli. Bunlar bizim istiklalimizi, özgürlüğümüzü, huzurumuzu temsil ediyor. Bunlar bizim inançlarımızın güvencesi. Yanı başımız da Suriye, canlı bir örnektir. Suriyelilerin sığınabileceği Bir Türkiye vardı ama bizim gidebileceğimiz hiçbir yer yok. Bunu gördüğümüz için biz bu birlikteliği çok önemsiyoruz." diye konuştu.

Karşılarında CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve inkar etseler de HDP'nin de içinde olduğu bir ittifakın bulunduğunu ifade eden Akdağ, Cumhur İttifakı'nı sadece bu seçimlerde değil, ülkenin bekası için daha sonra da devam ettireceklerini, meseleyi iyi anlatmaları gerektiğini kaydetti.

Partililere seçimlerle ilgili öğütlerde bulunan Akdağ, daha sonra konuşmasını basına kapalı sürdürdü.

Toplantıya, İl Başkanı İsmail Altınöz, belediye başkanları, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA