Bahçeşehir Koleji, Karadeniz'de 18. Kampüsünü Açıyor

Karadeniz bölgesinin 14 şehrinde hizmet veren Bahçeşehir Koleji’nin 18’inci kampüsü, Ordu’nun Ünye-Fatsa ilçelerinin arasında konumlanacak.

Bahçeşehir Koleji, Karadeniz'de 18. Kampüsünü Açıyor
Nitelikli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak amacıyla eğitim yatırımlarına devam eden Bahçeşehir Koleji, 2020-2021 eğitim-öğretim yatırımları kapsamında Ünye-Fatsa ilçelerinin arasında 18. kampüsünü açacak. Ordu’da, 2015 yılında hizmete açılan Bahçeşehir Koleji Ordu Enver Yücel Kampüsü’nün ardından büyümeye devam eden kolej, Ünye-Fatsa’daki öğrencileri nitelikli eğitimle buluşturacak.

“Tek uğraştığım işim, eğitim”

Bahçeşehir Koleji Ünye-Fatsa Kampüsü’nün tanıtım toplantısına katılan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, nitelikli eğitimi öğrencilere tanıştırmak adına başladıkları bu yolda, yaklaşık 200 bin öğrenci sayısı ile Avrupa’nın en büyük eğitim kurumlarından birisi olduklarını belirterek, “Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak Türkiye’de yaklaşık 250 kampüsü, 200 bin öğrencimiz bulunuyor. Ayrıca dünya üzerinde de 7 tane üniversitesi olan Avrupa’nın en büyük eğitim kurumuyuz. Bu kurumun, 43 yıldır liderliğini sürdürüyorum. Bu kurumla tanışmam 18 yaşımdayken Uğur Dershaneleri’ne gitmem ile oldu. 21 yaşından itibaren de ortaklarından biri oldum. Tek uğraştığım işim eğitim. Özellikle son 20 yılda üniversitelerimizi kurduktan sonra eğitimin bir ülkeyi ne kadar değiştirebildiğini gördüm. Her zaman eğitime önem veren ülkeler kalkınmıştır. Kurum olarak yaptığımız dünyadan kopmamak, dünya ile birlikte büyümektir” dedi.



“Vizyonumuz kaliteli eğitim”

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ise tanıtımda yaptığı konuşmada, dünyada gelişmiş toplumlara bakıldığında, alt yapısında eğitime yapılmış çok doğru yatırımların olduğunu hatırlatarak, Karadeniz’de 14 şehirde eğitim alanında verdikleri hizmete Ünye-Fatsa ilçelerinde de devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Dağ, “Karadeniz bölgesinin 14 şehrinde olmak bizim için ayrı bir gurur. Kurum olarak vizyonumuz kaliteli eğitim sağlamak. Bu anlamda Ünye ve Fatsa’ya katkı sağlamak için geliyoruz. Bizim davamız da kaliteli eğitim. Bunun için bir şehrin bir kişinin yaptığı çalışma asla yeterli değil. Bu nedenle Bahçeşehir Koleji olarak 27, Bahçeşehir Koleji Uğur Eğitim Kurumları olarak da 58 yıldır kaliteli eğitime hizmet ediyoruz. Tam da bu nedenle burada olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.



“60 ilde 128 kampüs”

Kolejin Karadeniz Koordinatörü Savaş Boyer, Bahçeşehir Koleji’nin 60 ilde toplamda 128 kampüsü olduğunu hatırlatarak, “Karadeniz’de de 14 tane ilimizde, 17 kampüsle hizmet veriyorduk. 18’inci kampüsümüzü Ünye-Fatsa ilçelerinde açıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ünye-Fatsa Kampüs Kurucusu Engin Çakır ise "Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji’ni Ünye-Fatsa’da görmekten dolayı mutluyum" dedi.

Kaynak: İHA