Getac, Purelifi İle İş Birliğini Duyurdu

Getac daha sert kullanımlara karşı dayanıklı Li-Fi cihazlarını piyasaya çıkarmak üzere pureLiFi ile ortaklık yaptığını duyurdu.



Askeriye, imalat ve otomotiv sektörlerinin önde gelen dayanıklı tablet ve bilgisayar üreticisi Getac, gelecekteki kablosuz cihazlara göre teknoloji tasarımını değerlendirmek üzere Li-Fi teknoloji sağlayıcısı pureLiFi ile iş birliğine gidildiğini duyurdu.

Kablosuz bağlantı teknolojisi Li-Fi, yoğunlukta küçük ayarlamalar yaparak radyo dalgaları yerine ışık ile yüksek hızlarda veri aktarımını mümkün kılıyor. Açıklamaya göre Li-Fi teknolojisi sayesinde Getac müşterileri, kablosuz çözümün sunduğu esneklik ile kablolu ağın güvenlik ve güvenilirliğinden faydalanabiliyor.

Açıklamada görüşleri bulunan Getac EMEA Ürünleri ve Çözümleri Direktörü Amanda Ward, "Getac’ın pureLiFi ile ortaklığı, sonraki nesil bağlantı potansiyelini ortaya koyarak dayanıklı cihaz sektöründe öncü olmamızı sağlayacak, zorlu ve problemli ortamlarda çalışan müşterilerimize karşı üstlendiğimiz sorumluluğu destekleyecektir. Müşterilere iş yerindeki verimliliği ve güvenliği geliştirecek güvenli ve güvenilir ürünler sağlamak amacıyla bu oldukça yenilikçi teknolojiyi geliştirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA