Yozgat'taki Trafik Kazası

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, trafik kazası yapan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Akdağmadeni ilçesinden bir anaokulu ziyaretinden dönerken Ozan beldesi yakınlarında kaza yapan Bozok Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerini, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Karadağ, öğrencilerin durumunun iyi olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Karadağ, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yozgat Şehir Hastanesi, Sorgun, Saraykent ve Akdağmadeni Devlet Hastanelerini ziyaret ettim. Şükürler olsun ki öğrencilerimizin sağlık durumlarında şuan için korkulacak bir durum yok. 26 yaralı öğrencimizin 17'si ayakta tedavi olarak taburcu olmuş. 9 öğrencimizin 4'ünde çeşitli kırıklar mevcut olup hayati tehlikesi olan öğrencimiz yoktur. Öğrencilerimize ve üniversitemize büyük geçmiş olsun."

-Olay

Üniversite öğrencilerini Akdağmadeni ilçesinden Yozgat'a taşıyan Hasan Kızılkaya (39) yönetimindeki Bozok Üniversitesine ait 66 AY 035 resmi plakalı otobüs, Saraykent ilçesine bağlı Ozan beldesi yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrilmişti.

Kaynak: AA