Uşak Belediye Başkanı Çakın'dan 29 Ekim Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çakın mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve emanet ettiği Cumhuriyetin 96. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Ülkenin karşısına çıkan engelleri aşması için ihtiyaçları olan tek şeyin birlik ver beraberlik olduğunu vurgulayan Çakın, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

"Türkiye Cumhuriyeti 96. yılında devlet ve milletiyle el ele vererek muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefine doğru emin adımlarla ilerlerken, bu millet, bugünlere nasıl gelindiğini asla unutmamıştır. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da milletimiz, şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir biçimde yürümeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanarak, Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı günün yıl dönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe rahmet, minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve siz kıymetli Uşaklı hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA