Destici'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: 'İçeriden ve dışarıdan maruz kaldığımız sayısız taarruza ve badireye rağmen, bugün hür ve güçlü bir şekilde ayakta kalmamızın, geleceğe güvenle bakarak var olmamızın sebebi, milletimizin değerleri üzerine inşa ettiği ve aşkla yaşattığı Cumhuriyettir'.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "İçeriden ve dışarıdan maruz kaldığımız sayısız taarruza ve badireye rağmen, bugün hür ve güçlü bir şekilde ayakta kalmamızın, geleceğe güvenle bakarak var olmamızın sebebi, milletimizin değerleri üzerine inşa ettiği ve aşkla yaşattığı Cumhuriyettir." ifadelerini kullandı.

Destici, Cumhuriyet'in kuruluşunun 96'ıncı yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin Türk milletinin dünya üzerindeki mağlup edilemez ve yıkılmaz son kalesi olduğunu vurguladı.

Türkiye Cumhuriyeti'ni, "Vatan sağ olsun." sözüyle gözünü kırpmadan feda eden "iman erleri"nin yaşatttığını belirten Destici, mesajında şunları kaydetti:

"İçeriden ve dışarıdan maruz kaldığımız sayısız taarruza ve badireye rağmen, bugün hür ve güçlü bir şekilde ayakta kalmamızın, geleceğe güvenle bakarak var olmamızın sebebi, milletimizin değerleri üzerine inşa ettiği ve aşkla yaşattığı Cumhuriyettir. Türkiye Cumhuriyeti, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.' cümlesinin anlamının gölgesinde filizlenmiştir. Ordu-millet olmanın şuuruyla öncelikle, canlarıyla vatanlarına siper olan güvenlik güçlerimiz olmak üzere milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum."

Kaynak: AA