Icertis'e 'Yapay Zeka' Ödülü

Bulutta kurumsal sözleşme süresi yönetiminin önemli sağlayıcısı Icertis’e, sözleşme yönetiminde ’en iyi yapay zeka’ (AI) uygulaması seçildi.



Bulutta kurumsal sözleşme süresi yönetiminin önemli sağlayıcısı Icertis, Ai Everything and Forbes AI Brave Awards kapsamında sözleşme yönetiminde ’en iyi yapay zeka’ (AI) uygulaması seçildi.

Şirketin CTO’su ve Kurucu Ortağı Monish Darda konu ile ilgili değerlendirmesinde: "Yapay zeka teknolojisini kullanan çığır açıcı çözümleri keşfetmek üzere küresel çapta yenilikçilerle ve şirketlerle çalışan bir organizasyon olan Ai Everything tarafından bu ödüle layık görülmek bizler için gurur verici. Yapay zekanın sözleşme yönetiminde en son gerçekleştirilen uygulamaları, sözleşmelerin ve maddelerin yasal özelliklerine odaklanmış olup, sözleşmeler vasıtasıyla işletme sürecine derinlemesine katılım göstererek müşterilerimiz için yapay zekanın dönüştürücü gücünün ortaya konmasında benzersiz bir rol üstlendiğimize inanıyoruz. Yapay zekanın dağıtılmış büyük defterler/blok zinciri teknolojisiyle birleşmesi, bu alanı yeniden tanımlamamızı sağlamaktadır".

Dubai Dünya Ticaret Merkezi Kıdemli Başkan Yardımcısı Trixie LohMirmand de şu ifadeleri kullandı: "Icertis, bu ödülle kutlanan çığır açan yeniliği bünyesinde barındırmaktadır. Icertis, yapay zekayı platformuna derinlemesine yerleştirerek sözleşme ilişkilerinde ve performansında eşi benzeri olmayan bir görünürlük sağlamaktadır. Adayların nitelikleri ve kalitesi oldukça etkileyiciydi, ancak Icertis, sürekli yenilik yapmak için çabalayan, giderek artan karmaşıklığa sahip sözleşme yönetimi zorluklarında sunduğu çığır açıcı çözümleriyle ve sergilediği yaklaşımla örnek gösterilen bir işletme olarak öne çıkmıştır".
Kaynak: İHA