Çavdarhisar'da Kütüphane Yenileme Çalışmaları

Kütahya’nın Çavdarhisar Kaymakamı Furkan Berber, Çavdarhisar Halk Kütüphanesi’nde yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çavdarhisar'da Kütüphane Yenileme Çalışmaları
Yapılan çalışmalarla ilgili Kaymakam Berber’e Bilgi veren Çavdarhisar Halk Eğitim Müdürü Musa Kazak, yaptığı açıklamada, ’’Daha rahat, daha modern bir ortamda İlçe halkımız ve öğrencilerimizin hizmet alabileceği, kitap okuyabileceği ortamın oluşturulması için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. Özellikle yaz aylarında İlçe Halk Eğitim Merkezimizin bahçesinde vatandaşlarımızın çaylarını içip kitaplarını okuyabileceği rahat huzurlu bir ortamı oluşturmak istiyoruz. Yenileme çalışmalarının bitmesine çok az kaldı.İlçemiz modern bir kütüphaneye kavuşuyor’’ diye konuştu.

Kaymakam Berber, yaptığı açıklamada, ’’Kütüphanelerin ilçeler için oldukça önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Yenileme çalışmaları oldukça ayrıntılı ve palanlanan şekilde devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Halk Eğitim Müdürümüz ve Personeline, İlçe Halk Kütüphanesi Personeline çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA