'Mardin Her Yönüyle Huzurlu Ve Güvenli Bir Şehir Oldu'

Mardin Valisi Mustafa Yaman, yeni yıl dolayısıyla polis, asker, zabıta, sağlık çalışanları, taksiciler ve hastaları ziyaret etti Vali Yaman: 'İnşallah 2018'i huzurla geçirdiğimiz gibi 2019 da huzurla geçer. İlimiz her yönüyle huzurlu, güvenli bir şehir oldu'

Mardin Valisi Mustafa Yaman, güvenlik güçleri ve gece çalışanların yeni yılını kutladı.

İçişleri Bakanlığınca Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilen Vali Yaman, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Artuklu Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk ile Merkez Artuklu İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak pasta kesti, polislerin yeni yılını tebrik etti.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı, jandarma ve polislerin uygulama noktalarını, Zabıta Amirliği ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret eden Vali Yaman, ardından taksi durağındaki şoför ve esnaf ile vatandaşlara yeni yılla ilgili tebriklerini iletti.

Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yıla girerken kentte herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını söyledi.

Vatandaşların huzur içinde olmalarını amaçladıklarını vurgulayan Yaman, "İnşallah 2018'i huzurla geçirdiğimiz gibi 2019 da huzurla geçer. İlimiz her yönüyle huzurlu, güvenli bir şehir oldu. Herkesin yeni yılını kutluyorum." dedi.

Daha sonra beraberindekilerle Mardin Devlet Hastanesi'ne geçen Yaman, hasta ve yakınlarına ziyarette bulundu.
Kaynak: AA