KKTC'li Bakandan Kalp Hastası Minik Barış'a Anlamlı Ziyaret

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, kalp rahatsızlığı bulunan 7 yaşındaki Barış’ı İstanbul’da ziyaret etti.

KKTC'li Bakandan Kalp Hastası Minik Barış'a Anlamlı Ziyaret
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, bakanlığa bağlı çocuk yuvasında koruma altında olan ve kalp hastası olan 7 yaşındaki Barış’ı İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Kısa bir süre önce açık kalp ameliyatı geçiren minik Barış, geçtiğimiz gün yeniden rahatsızlanarak apar topar İstanbul’a getirilmişti.

Bakan Çeler, anlamlı ziyareti sosyal medya hesabından “Dualarınızı esirgemeyin” ifadeleri ile paylaşımda bulundu. Çeler, anlamlı ve duygusal mesajında, “İçinde bulunduğumuz bu kötü şartlarda ve durumda, ekonominin dibe çöktüğü bugünlerde her şeyin para olamayacağını bir kez daha anlıyor insan. Üstlendiğim bu geçici görevde şimdiden birçok tecrübe edindim ancak Sosyal Hizmetler Dairesinde yaşanan ve mahremiyet kuralları çerçevesinde kimsenin duymadığı birçok konuyla da karşılaştım ve inanın bana çok değiştim. Hayata bakış açım bambaşka oldu. Mahremiyet kurallarımız çerçevesinde ‘göremediğiniz’ bu ufaklık bizim yuvamızdaki evlatlardan biri. Henüz 7 yaşında, geçtiğimiz aylarda açık kalp ameliyatı oldu. Her şey çok iyiydi fakat geçtiğimiz günlerde biraz rahatsızlandı. Şimdi yine ameliyat gerekebilir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA