'Memurların Özlük Hakları Çok İyi Noktaya Getirildi'

TOÇ BİRSEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk: 'Özellikle son bir yılda Türkiye'de memurlar özlük hakları noktasında çok iyi bir noktaya getirildi'.

Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Türkiye'de özellikle son bir yılda memurların özlük haklarının çok iyi bir noktaya getirildiğini söyledi.

Öztürk, TOÇ BİR-SEN Erzincan Şubesi'nin öğretmenevinde düzenlenen 2. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, antidemokratik süreçlerde bağlı oldukları Memur-Sen ailesinin her zaman bir duruş gösterdiğini söyledi.

Türkiye'nin son günlerde de ekonomik olarak bazı saldırılarla karşılaştığını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Son günlerde birilerinin ekonomik olarak Türkiye'ye açmış olduğu savaştan dolayı bazı kayıplar yaşıyor olabiliriz. Enflasyonda artışlar olabilir ama onları bir kenara bırakırsak, özellikle son bir yılda Türkiye'de memurlar özlük hakları noktasında çok iyi bir noktaya getirildi. Kiminle, Memur-Sen'le. Memurlar adına hiçbir kazanımları olmayan insanlar, bugün sahada sendikacıyım diye dolaşıyorlar. Bulundukları her ortamda sadece dertleri eleştirmek, sürekli birilerini karalamak, sürekli eleştiri yapmak."
Kaynak: AA