Başkan Alemdar'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken’le birlikte AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Alemdar'dan Hayırlı Olsun Ziyareti
Alemdar ve Erken burada Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz ve Hayati Yazıcı’ya misafir olarak, kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’la makamında bir araya gelen ikili, yoğun çalışma temposu arasında kendilerine vakit ayıran Yavuz’a misafirperverliği için teşekkür ederken, çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Alemdar ve Erken Ali İhsan Yavuz’un ardından Siyasi ve Hukuk İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’ya da misafir oldu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz ve Hayati Yazıcı da Başkan Yusuf Alemdar’a ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Genel Merkez’deki ziyaretlerin ardından ikili son olarak KOOP-İŞ Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar’a misafir oldu.
Kaynak: İHA