AK Parti Hatay Kadın Kolları'ndan Kitap Bağışı

AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Eylül "Dünya Okuma-Yazma" günü dolayısıyla Şehit Bestami Güler Kütüphanesi'ne kitap bağışında bulundu.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Antakya ilçesi Kisecik Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Sara Gök, Şehit Bestami Güler’in ailesi, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa katılan davetliler, burada kütüphane hakkında bilgi aldıktan sonra yanlarında getirdikleri kitapları yetkililere teslim etti.

AK Parti Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Gök, burada, kitap okumanın onurlu ve erdemli bir davranış olduğunu belirterek, okumadan bilgi sahibi olunamayacağını kaydetti.

Kütüphanelerin milli kültür ve değeri bakımından çok önemli olduğunu aktaran Gök, "Bizler için bir kitap bir umut demektir. İnsanlarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve kütüphanelerin gelişmesi için halkı bilinçlendirmek üzere, bu tür etkinliklerimizi her zaman yapacağız. Çocuklarımıza ve gençlerimize kitap sevgisini aşılamalı, onlara kütüphanelerden yararlanma alışkanlığı kazandırmalıyız." ifadesini kullandı.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA