Kozan Köyü Yeni Okuluna Kavuştu

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Kozan köyünde yeniden yapılan Kozan Köyü İlkokulu'nun açılışı gerçekleştirildi Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman: 'Devletimiz, hükümetimiz eğitim öğretim için son yıllarda büyük projeler hayata geçiriyor'.

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Kozan köyünde yeniden yapılan Kozan Köyü İlkokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

US'lu İNSAN ve The KEY Esas 7 Grubu iş birliğiyle WORLD HUMAN RELIEF tarafından yaptırılan 3 derslik,1 ana sınıfı ve idareci odası bulunan Kozan Köyü İlkokulu düzenlenen törenle açılışı yapıldı.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını söyledi.

Eğitim-öğretimin toplumların kalkınması, gelişmesi açısından en önemli unsur olduğunu belirten Karaman, "Gelecek nesillerin en iyi şekilde nitelikli olarak yetiştirilmesi konusunda hepimizin sorumluluğu vardır. Devletimiz, hükümetimiz eğitim öğretim için son yıllarda büyük projeler hayata geçiriyor." dedi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy da belediye olarak yalnızca ilçe merkezi değil, köylerde de eğitime her türlü desteği verdiklerini belirterek, sivil toplum kuruluşlarının eğitime verdikleri destekten dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Açılışa, Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Karakurt, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: AA