Cizre Kaymakamı Arıcan'dan Eğitimcilerle Toplantı

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, 2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesinde kentteki eğitimcilerle bir araya geldi.

Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Arıcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, şube müdürleri ve okul idarecileri katıldı.

Toplantıda konuşan Arıcan, ülkede eğitim öğretim alanında önemli mesafe kat edildiğini belirterek, en büyük amaçlarının çocukların en iyi eğitimden yararlanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Eğitim öğretim konusundaki eksikliklerin ve hataların tespit edilip, gerekli önlemlerin alınması gerektiğine işaret eden Arıcan, bu kapsamda hem kaymakamlık, hem de belediye olarak eğitim ve öğretim konusunda üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yaptıklarını aktardı.

Devletin eğitim konusunda hiçbir masraftan kaçınmayarak, desteğini en iyi şekilde ortaya koyduğunu vurgulayan Arıcan, "Gelişmiş bir ülkenin temelinde iyi bir eğitim yatmaktadır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetişmesinde eğitimin kalitesi son derece önem arz etmektedir. Bu hususta denetimleri artırmalı ve gerekli tedbirleri almalıyız." diye konuştu.

Kaynak: AA