AK Parti'li Gençlerden Eğitime Destek

AK Parti Çorum Gençlik Kolları, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının eğitim giderlerine katkıda bulunmak için 'Aydınlık Bir Gelecek İçin Bir Defterde Sen Al' sloganıyla proje başlattı.

AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının eğitim giderlerine katkıda bulunmak üzere bin çocuğa ulaşma hedefiyle "Aydınlık Bir Gelecek İçin Bir Defterde Sen Al" sloganıyla proje başlattıklarını bildirdi.

Temur, yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunacaklarını belirtti.

Bu amaçla Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliğiyle "Aydınlık Bir Gelecek İçin Bir Defterde Sen Al" sloganıyla proje başlattıklarını dile getiren Temur, şunları kaydetti:

"Kampanyamıza destek olmak amacıyla anlaşma yaptığımız kırtasiyelerden alışveriş yapan vatandaşlarımızdan bir defter de bu kardeşleri için alıp oraya bırakmalarını istiyoruz, daha sonrada arkadaşlarımız buralarda biriken malzemeleri toplayarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırıyor. Bir silgi ile veya bir kurşun kalem ile de kampanyamıza destek olabilirler. Sınırlamamız yok. Yeter ki o kardeşlerimiz eğitimlerinden geri kalmasınlar aileleri gönül rahatlığı ile okullara gönderebilsinler."

Temur, projenin yoğun destek gördüğünü belirterek, şunları ifade etti:

"Projemiz henüz çok yeni ve ilk defa uygulanıyor olmasına rağmen birçok sivil toplum kuruluşu, sendika ve esnaf odalarından destek geldi. Buda bizim projemize olan inancımızı güçlendirdi. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da projemize büyük destek sağlamaktadır. Başta il başkanımız olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA