Zabıta Teşkilatı'nın 192. Yılı

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Zabıta Teşkilatının 192. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi.

Belediyeye ait TEDES Binası Toplantı Salonu'nda zabıta ekibiyle bir araya gelen Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, zabıta ekiplerinin çalışmalarından son derece memnun olduğunu söyledi.

Hep birlikte ilçeye hizmet ettiklerini ifade eden Yılmaz, "Zabıta gerçekten ilçede, beldede ve şehirde sokağından, çarşısından pazarına çocuk parkından bütün yaşam yerlerine hayatımızın her gün içinde. Zabıta yerel yönetimlerin en büyük kollarından bir tanesi bunun yanında olmazsa olmazlardan bir tanesidir." dedi.

Yılmaz, Zabıta Teşkilatı'nın 192 yıl önce kurulduğunu hatırlatarak, "Sürekli geliştirilerek, gün geçtikçe görevleri ve sorumlulukları arttırılarak ilçenin tüm görevlerinin içinde. Evimizdeki çöpten, sudan, kapımızın önündeki temizliğinden tutun da çarşıdaki araç trafiğine kadar, çocuk parklarındaki asayişe kadar zabıta ekibimiz sorumlu. Yani yaşamımızın içinde. Ben zabıta ekibimizin çalışmalarından son derece memnunun. Zabıtalarımızın günü kutlu olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA