Vali Günaydın'dan Sarıidris'e Ziyaret

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Eğirdir ilçesine bağlı Sarıidris beldesini ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Günaydın, ziyaretinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda başarı gösterenlere sertifikalarını verdi, vatandaşlarla selamlaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Günaydın, düzenlenen kurslara özellikle kadınların yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

15 Temmuz hain darbe girişimini bertaraf eden Türk milletinin bütün dünyaya bu millet üzerinde kim oyun oynamaya kalkarsa sonunun hüsran olacağını gösterdiğini ifade eden Günaydın, günümüzde de saldırının boyutunun ve çeşidinin her geçen gün arttırıldığını kaydetti.

Günaydın, "Biz birbirimize destek oldukça, kenetlendikçe bütün bu saldırılar akamete uğratılacaktır. Bunun için çalışacağız ve üreteceğiz. İşte Sarıidris kasabamızda büyük memnuniyetle görüyorum ki üretme konusunda, çalışma konusunda çok güzel bir tablo var. Bu tabloyu oluşturan herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel kurslar açılmış, kurslara özellikle hanımların gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Hepiniz iyi ki varsınız." ifadesini kullandı.

Günaydın, konuşmasının ardından kursta başarı gösterenlere sertifikalarını verdi.

- Mantar paketledi

Günaydın, programın ardından Sarıidris'te üretimi yapılan mantar tesisinde incelemede bulundu.

Yetkililerden mantar hakkında bilgi alan Günaydın, tesiste mantar paketledi.

Daha sonra vatandaşlarla selamlaşan Günaydın, Sarıidris Belde Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ramazan Pala'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA