Gölbaşı'nda Okul Güvenlik Toplantısı

Gölbaşı ilçesinde yeni eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı.



Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy başkanlığında Belediye Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, okullar ve çevreleri ile ulaşım konusunda alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Okulların giriş çıkış saatlerinde kargaşa olabildiğini belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"Yoğunluklu okulların giriş çıkış saatlerinde kargaşalar olabiliyor. Sorunlu tipleri İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği halinde oralardan uzaklaştıralım. Polisin görünürlüğünü artıralım. Polisin görünürlüğü çoğu sorunu çözer. Vatandaşlardan gelen bir egzoz sıkıntısı var. Şehir içlerinde, pansiyon ve okulların çevresinde gürültülü şekilde araç kullanan garip şeylerden zevk alan tiplere gerekli cezai işlemin yapılsın."

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise 2018-2019 eğitim öğretim yılının Gölbaşı'na hayırlı olmasını dileyerek, "Gölbaşı Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda bu güne kadar her türlü desteği verdik. Okul idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrenci velilerimizin hiçbir talebini geri çevirmedik. Bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Yiğit, İlçe Jandarma Komutanı Erdinç Ağcakoyunlu, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA