BBP Karaisalı İlçe Başkanlığına Mehmet Davarcı Seçildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaisalı İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresinde Mehmet Davarcı başkanlığa seçildi.

Hüseyin Deniz, Beytullah Uğurlu ve Bekir Sami Gül’ün divan heyetinde yer aldığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunması ve görüşüldü. Raporların oybirliği ile kabul edildiği kongrede bir konuşma yapan Başkan Mehmet Davarcı, BBP’nin 29 Ekim 1993 tarihinde kurulduğunu söyledi.

BBP’nin kurulduğu günden bugüne kadar gelişimini anlatan Davarcı, Ülkücü hareketin en büyük liderleri olan MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in en yakın çalışma arkadaşı Muhsin Yazcıoğlu’nun 25 Mart 2009 tarihinde bir helikopter kazasında şehit olduğunu hatırlatarak, Türkeş ve Yazıcıoğlu’na rahmet diledi.

Kongreye davetli olarak katılan AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek listenin olduğu kongrede 25 delegenin oyunun tamamını alan Mehmet Davarcı’nın başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

"Murat Gürışık, Hüseyin İnceoğlu, İsmet Güney, Selçuk Özen, Murat Seraslan, Mehmet Gümüş, Musa Yıldız, Gülhan Gürışık ve Meryem Davarcı."
Kaynak: İHA