Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ve oda personeli, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Arslan, Afyonkarahisar'ın Türkiye'nin en nadide yerlerinden olduğunu söyledi.

ATSO'nun çalışmalarından faydalanmak istediklerini belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Biz, sizden feyzalmak için buraya geldik. Bizim bazı hedeflerimiz var, bu çerçevede sizi ziyaret ettik. Oda olarak işleyişiniz, etkinlikleriniz hakkında bilgi sahibi olmak ve kişisel olarak da sizin değerli fikirlerinizden yararlanmak istedik."

Serteser de “Nazilli Ticaret Odasını ağırlamak bizim için mutluluk kaynağı. Samimi düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu süre zarfında odalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

- Milletvekil Özkaya, Dinar'da

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar’da çalışmaları devam eden 8 bin kişilik antik tiyatro kazı alanını inceledi.

Afyonkarahisar Müze Müdürü Mevlüt Üyümez’den çalışmalarla ilgili bilgiler alan Özkaya, kazı işlemlerinin çok zor ve sabır isteyen bir iş olduğunu söyledi.

Müze Müdürü Üyümez ise çalışmaların kontrollü şekilde devam ettiğini, antik tiyatronun gün yüzüne çıkartılmasının ilçeye çok şey kazandıracağını belirtti.

Kaynak: AA