Kuluncak Heyetinden Başkan Polat'a Ziyaret

Kuluncak ilçesinden gelen aralarında belediye başkanı ve muhtarların da bulunduğu heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları Başkan Polat'ı makamında ziyaret ederek, ilçelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Malatya'yı hep birlikte imar edeceklerini belirten Polat, kente hizmet için birlikte yürüyeceklerini ifade etti.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Polat, şunları kaydetti:

"Malatyamızı öncelikli olarak 2023 hedeflerine, vizyon olarak da 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmanın planlama, altyapı ve mastır planlarını ortaya koyacağız. Milletimize hizmet etmek için bu görevlerdeyiz. Hizmet bayrağını en üst seviyelere çıkararak Malatya’mızı Türkiye’nin önde gelen marka şehirlerinden biri haline getireceğiz. Memleketimize emek veren herkesin emeği kıymetli. Kuluncak ilçemizde geçen hafta hem temel atma hem de açılışımızı yaptık. Belediye Başkanımız Mehmet Boyraz'ın Kuluncak'ın geldiği noktada büyük katkısı bulunmakta. Bu konuda da ben kıymetli belediye başkanımı tebrik ediyorum."

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ise ilçelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Polat'a teşekkür ederek, "İlçemiz büyükşehir belediyemizin yaptığı çalışmalarla yükselişe geçti. Çalışmalarımız aynı hızla devam etmekte. Bu yıl içerisinde yaklaşık 25 kilometre mahalle yolunun asfalt kaplamaları tamamlandı. İçme suyunda yaşanan sıkıntılar açılan sondaj kuyularıyla ortadan kalkmış durumda. Yapılan bütün çalışmalar emek ürünüdür." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz da Büyükşehir ile çok güzel hizmetlerin ilçelerine geldiğini belirterek, yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Polat ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA