Çerkezköy'de Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ Büyükşekşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: 'Bütün ilçelerimizde olduğu gibi Çerkezköy ilçemizde de söz verdiğimiz hizmet ve yatırımları büyük oranda tamamladık'.

Tekirdağ Büyükşekşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bütün ilçelerde olduğu gibi Çerkezköy için de verdikleri hizmet ve yatırım sözlerini büyük oranda tamamladıklarını belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Albayrak, Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Albayrak, buradaki konuşmasında, Çerkezköy'ün büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bütün ilçelerimizde olduğu gibi Çerkezköy ilçemizde de söz verdiğimiz hizmet ve yatırımları büyük oranda tamamladık. Henüz devam eden projelerimiz var. Bu devam eden projelerimiz de tamamlandığında Çerkezköy, daha modern ve daha yaşanabilir bir yer haline gelecektir. Çerkezköy ilçemiz, günden güne büyüyen, nüfusu sürekli artan bir ilçemiz. Biz de nüfus artışı ve fiziki büyümeyi göz önünde bulundurarak hizmet ve yatırımlarımızı geleceğe göre şekillendiriyoruz. Görev süremizin sonuna dek Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz."

Toplantıya, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ile TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa da katıldı.

Kaynak: AA