Almanya-Çaycumalılar Derneğinin Açılışı 9 Aralık'ta Yapılacak

Almanya’da yaşayan Zonguldaklı gurbetçiler tarafından kurulan Almanya-Çaycumalılar Derneğinin açılışı 9 Aralık 2018 tarihinde yapılacak.

Almanyadaki gurbetçilerin bir çatı altında toplamak, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak için kurdukları Almanya-Çaycumalılar Derneğinin açılışı 9 Aralık 2018 tarihinde Gelsenkirchen de bulunan Güneş Düğün Sarayında yapılacak.

Almanya-Çaycumalılar Derneği Başkanı Şenol Alagöz ile Altan Kocaer, Bünyamin Akay, Veli Koraman, Baki Örenbaş, Selim Akman, Mehmet Güntekin, Ergin Başören, Naim Akçaalan, Tuncay Karalıoğlu, Ertan Çarşanba, İsmail Korkmaz, Soner Korkar, Necmi Öncü, Faruk Baloğlu, Yusuf Ceng, Okan Harmanlı, Musa Çolak, Nurettin Berber, Cihan Metin, Talip Demirel ve Tahir Demirkoparan yönetimindeki üyelerinin yardımı ile gerçekleştirilecek olan açılışa Türkiye’den de Zonguldaklı, Çaycumalı ve diğer bölgelerden katılımcıların yanı sıra belediye başkanları siyasi partililer, muhtarlar ve farklı sanatçılar katılacak.

Almanya-Çaycumalılar Derneği Başkanı Şenol Alagöz, “Görkemli bir açılış yapacağımıza inanıyorum. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım gece gündüz demeden gecemiz için hazırlanıyoruz. Gecemize katılmak isteyen herkesi en kısa sürede vize işlemleri için bize ulaşmalarını rica ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA