Sakarya'da Fuhuş Operasyonu Açıklaması 3 Gözaltı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro ekipleri Serdivan ve Adapazarı ilçelerinde fuhuş baskını yaptı. Baskında 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro ekipleri yaptıkları başarılı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, Çark Caddesindeki bir masaj salonunda fuhuş yapıldığını tespit etti. Salonu takibe alan ekipler teknik ve fiziki takip sonucu operasyon düzenledi.

Operasyonda masaj salonu adı altında faaliyet gösteren mekanda fuhuş yapıldığını belirledi. Yapılan baskında 3 kişi gözaltına alındı. İfadesi alınan şahıslar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra idari ceza uygulandı.

"4 apart basıldı"

Ahlak Büro ekipleri bir diğer operasyonunu Serdivan ilçesinde gerçekleştirdi. Gerçekleşen operasyonda 4 apart daireye baskın yapıldı. Baskınlarda 5 kadına para karşılığı fuhuştan işlem yapıldı. Polisin baskın yaptığı apartlar’dan ikisinin günlük kiralık olduğu tespit edilince, dairelerin her biri için 11 bin lira ceza yazıldı. Masaj salonu ve apart daireler kurul kararıyla üçer ay süre ile mühürlendi.
Kaynak: İHA