Milletvekili Yayman'dan AA'ya Ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Anadolu Ajansı Hatay Bürosu'nu ziyaret etti.

Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ile AA'nın Hatay Bürosu'na geldi.

Burada AA'nın çalışmaları hakkında muhabirlerden bilgi alan Yayman, yürüttükleri çalışmalar için AA ekibine teşekkür etti.

Kente yapılacaklar hakkında bilgi veren Yayman, Hatay'ı layık olduğu yere getirmek için çaba gösterdiklerini ve halkla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek, Hatay'ı müzeler şehri yapmak için çalıştıklarını aktardı.

Hatay'ın tüm sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini anlatan Yayman, şunları kaydetti:

"Hatay, bir tarih, turizm, ticaret, tarım ve taşımacılık şehri. Hatay bizim sevdamız. Hatay benim aşkım. Bu şehre hizmet yaparken, heyecanlanıyoruz. Önemli olan bu memlekete kalıcı bir eser bırakmak."

Yayman, Antakya uzun çarşıyla ilgili restorasyon ve renovasyon projesini de yakın zamanda başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz da doğru ve tarafsız haberin kaynağı olan AA'nın kentin tanıtılmasına katkı sağladığını vurgulayarak, çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AA Hatay Temsilcisi Erdal Türkoğlu da Yayman ve Yavuz'a AA'nın yıllığını hediye etti.

Kaynak: AA