İzmir Girişimcilik Merkezi Projesi'nin Sözleşmesi Yapıldı

İzmir Kalkınma Ajansınca (İZKA) destek almaya hak kazanan İzmir Ticaret Odası Girişimcilik Merkezi Projesi'nin sözleşmesi imzalandı.

İZKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 Yılı Fizibilite Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan ilk proje olan İzmir Ticaret Odası Girişimcilik Merkezi Projesi'nin sözleşme imza töreni İzmir Valiliğinde yapıldı.

Proje sözleşmesi İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayyıldız ile İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener tarafından imzalandı.

Destek almaya hak kazanan proje ile İzmir Ticaret Odası bünyesinde kurulması planlanan Girişimcilik Merkezinin fizibilitesi gerçekleştirilecek.

İzmir Valisi Ayyıldız, İZKA'nın kurulduğu günden bu yana bölgedeki girişimcileri destekleğini belirterek, bu alanda elde edilen başarıların İzmir Girişimcilik Merkezinin hayata geçmesiyle yeni bir ivme kazanacağını ifade etti.

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ise oda olarak girişimcilerin yanında yer alacaklarını ve bu kapsamda yapılacak Girişimcilik Merkezinin fizibilite çalışmalarına yön vereceğini kaydetti.

Kaynak: AA