Eşinin Ameliyatı İçin Bankadan Çektiği Parayı Düşürdü, Hayırsever Vatandaş Buldu Polise Teslim Etti

Tuzla’da, Selim Y. adlı bir kişi, Organize Sanayi Bölgesinde yürürken içerisinde 10 bin lira bulunan para zarfı buldu. Bulunan paranın, eşinin ameliyatı için bankadan kredi çeken Taruk Y.’ye ait olduğu ortaya çıktı.

Eşinin Ameliyatı İçin Bankadan Çektiği Parayı Düşürdü, Hayırsever Vatandaş Buldu Polise Teslim Etti
Edinilen bilgilere göre, 24 Eylül Pazartesi günü bir iş için ilçenin en büyük sanayi sitelerinden Organize Sanayi Bölgesi’ne giden Selim Y., aracını park ettikten bir süre sonra yerde içinde 10 bin lira bulunan zarf gördü. Zarfı yerden alan Y., çevrede sahibini aradıktan sonra Orhanlı Polis Merkezi’ne giderek parayı tutanakla polise teslim etti.

Bu sırada eşinin mide ameliyatı için bir bankadan 51 bin 700 lira para çeken Taruk Y. adlı bir vatandaş, eve döndüğünde paranın 41 bin 700 lira olduğunu fark ederek 10 bin lirayı düştüğünü fark etti. Kayıp para için polise başvuran Taruk Y., telaş içinde karakola gitti. Güvenlik kamera kayıtlarından yapılan izlemelerde Taruk Y.’nin düşürdüğü parayı, Selim Y.’nin bulduğu ve parayı tutanakla Orhanlı Polis Merkez Amirliği’ne teslim ettiği ortaya çıktı.

Bulan kişi tarafından karakola teslim edilen para, savcılık talimatı ile sahibine tutanakla teslime dildi.

Yüklü miktardaki paranın 10 bin lirasını düşüren Taruk Y.’nin, bu parayı eşinin mide ameliyatı için bankadan çektiğini söylediği ifade edildi. Y., “Ben bu parayı eşimin tedavisi için kullanacaktım. Bu parayı bulandan, teslim edenden, emniyet kuvvetlerimiz dahil vesile olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: İHA