AK Parti Kars Milletvekilleri Susuz Ve Sarıkamış'ta

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Susuz ve Sarıkamış ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Susuz Belediye Başkanı Murat Uray'ı ziyaret eden Arslan ve Kılıç, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Arslan, burada yaptığı konuşmada, Susuz ilçesinde başlatılan birçok çalışmanın devam ettiğin ifade ederek, AK Parti ile ilçenin çehresinin değiştiğini söyledi.

Kılıç da Susuz'un ilçe olduktan bu yana en önemli hizmetleri bu dönemde aldığını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz. Başkanımız önemli çalışmalara imza atıyor. Susuz'da önemli çalışmalar yapıldı, yapılmaya da devam edecek." diye konuştu.

AK Parti Kars milletvekilleri, daha sonra muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Arslan ve Kılıç ile beraberindekiler, ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden bazı projeleri inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Susuz ilçesindeki ziyaretin ardından Kılıç ve Arslan, Sarıkamış ilçesine geçerek burada da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretlerinde Arslan ve Kılıç'a, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve bazı partililer eşlik etti.

Kaynak: AA