Yeni Dönemde Miniklere Tebrik Ziyareti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte ilk kez okul hayatına adım atan çocuklarla ve aileleriyle anaokulu açılışında buluştu.

Gönül Belediyeciliği kapsamında çeşitli ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ak, bu kez yeni eğitim öğretim yılıyla faaliyete başlayan, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik eğitim veren özel bir anaokulunun açılışına katıldı.

Okunan duaların ardından gerçekleştirilen açılışta kurdeleyi Başkan Ak ile Eski Ak Parti Milletvekili Hüseyin Filiz kesti.

Çocuklarımızın temelini sağlam atmalıyız

Anne kucağından ayrılarak yeni bir maratonun içerisine giren 3-6 yaş aralığında çocukların ve ailelerinin bulunduğu açılışta konuşan Başkan Ak, “Vatanımıza, milletimize, inançlarımıza saygılı ve sevgili gençler yetiştirmek için çocuklarımızın temelini sağlam oluşturmamız gerekiyor. Zihinleri şuanda boş olan çocuklarımıza vereceğimiz eğitim onların geleceğini olumlu yönde inşa etmek için oldukça önemli. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılında emek verecek olan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum. Eğitim öğretim hayatına ilk kez anaokulu ile başlayan yavrularımıza Allah zihin açıklığı versin” diye konuştu.

Çeşitli ikramların sunulduğu açılışta davetlilerle sohbet eden Başkan Ak, hatıra fotoğrafı çekilerek davetten ayrıldı.
Kaynak: İHA