Vali Demir Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Uşak Valisi Salim Demir, merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Öz Merkez İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'ndaki toplantıya vali yardımcıları, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Açılış konuşmasında, köylerde sürdürülen çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Vali Salim Demir, düşüncelerin birinci elden paylaşıldığında çözülemeyecek hiçbir sorun olmadığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomik sorunu olmadığını söyleyen Demir, "Ekonomik gücümüz çok yerinde. Yapmamız gereken kaynaklarımızı, tasarrufa uyarak, yerindelik ve önceliği iyi belirleyerek sağlıklı bir şekilde kullanmak. Bunu yaparken de milletimizle insanımızla beraber davranabilmek gerekir. Çok şükür öyle ekonomik bir sorunumuz yok. Şu anda değişik şekillerde ülkemizle ilgili ekonomik bazı farklı uygulamalar farklı müdahaleler var. Daha önceki dönemlerde de birçok kez bu tür uygulamalar olmuş ancak emperyalistler hiçbir sonuç alamamış ve bu tür müdahaleler bizim başarılarımızla sonuçlanmıştır." dedi.

Vali Demir'in konuşmalarının ardından, tarım arazilerinin kiraya verilmesi, 2/B arazilerinin satışında başvuru ve ödeme süreleri uzatılması ile mücavir alan sınırları içindeki hazineye ait tarım arazilerinin satışı konularında sunum yapıldı.

Toplantıda muhtarlar köylerindeki sorunlarını dile getirdi.

Kaynak: AA