'Millete Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz'

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, "Millete efendi olmaya değil, hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Başkan Revi, Of İlçe Teşkilatınca düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Of'a geldiğinde kendi mesleğini hatırladığını söyledi.

Kendisinin makine mühendisi olduğunu belirten Revi, "Of'ta da her şey makine gibi işliyor. İnşallah burası da diğer ilçelerimiz de bu şekilde çalışmalarına devam ederler. Biz AK Parti olarak bugüne kadar sendelemedik, sendelemeyeceğiz. Millete efendi olmaya değil, millete hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, önlerinde 2019 seçimleri olduğunu belirterek, "Ben bu vesileyle 2014'teki seçimde şahsıma göstermiş olduğunuz, partimize göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eğer büyüklerimiz takdir ederse 'biz durmak yok, yola devam' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarıalioğlu, şunları kaydetti:

"Allah'a hamd olsun ki Türkiye, girdiği tüm sıkıntılı süreçlerden sizin bu davaya olan inancınız, liderinize olan sadakatiniz ve bu dik duruşunuz sayesinde çıkmıştır. Demokrasi kılıfı adı altında hiç arlanmadan utanmadan yürüyüş yapan, devamında onlarla ittifaka kadar gidebilen bir muhalefet var karşımızda. Fırsatın onların eline geçtiğini bir an bile düşünmek istemiyorum, Sadece Türkiye'nin değil etrafımızdaki tüm mazlum ve mağdurların Recep Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı var."

Toplantıya, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ali Kapıcıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve partililer katıldı.

Kaynak: AA