Vali Pehlivan'dan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

Vali Ali Hamza Pehlivan yeni eğitim öğretim yılı başlangıcı dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Vali Pehlivan'dan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelişinde İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Pehlivan birimleri dolaştı.

Vali Pehlivan incelemelerinin ardından İl Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Karakaşoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulundu, başarılar diledi. Daha sonra İl müdürü, yardımcıları ve şube müdürleriyle yeni eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin olarak okul güvenliği, okul-öğretmen-aile işbirliği, koordinasyonu, öğretmen ve öğrencilerin motivasyonunu artırmaya yönelik çalışmalar, sosyal ve kültürel etkinlikler, eğitim kalitesini yükseltmeye katkı sağlayacak projeler gibi üzerinde hassasiyetle durulması gereken konuları hatırlatıp talimatlar veren Vali Pehlivan, ilgili konularda bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyareti sırasında İl Mili Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Müdür Yardımcısı Mehmet Güven ile Şube Müdürleri Serdal Salık, Bülent Koçyiğit, İsa Akgün ve Hüseyin Akdoğan eşlik etti.
Kaynak: İHA