Şehit Yakınlarından Komisere Teşekkür Plaketi

Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İlçe Emniyet Karakol Amiri komiser Yardımcısı Mikail Karkacı’ya şehit yakınları ve gazilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Şehit Yakınlarından Komisere Teşekkür Plaketi
İlçe Emniyet Amirliğinde Komiser Yardımcısı Mikail Karkacı’yı ziyaret eden Dernek Başkanı Mütalip Çelik ve dernek yönetimi, şehit yakınlarına ve gazilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Plaket takdiminden dolayı memnuniyetin dile getiren Karkacı, verilen ödülden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.

Karkacı, “Devletimiz, bayrağımız ve ezanımız için canını feda eden şehitlerimizin yakınlarına bir yardımımız dokunduysa bu benim için en büyük gurur kaynağıdır” dedi.

Bulduğu her fırsatta şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret eden Komiser Yardımcısı Mikail Karkacı’ya şükranlarını belirtmek amacıyla plaket vermeyi uygun gördüklerin belirten Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, “Bizim gözümüz ne malda ne de mülkte vardır, bizler annesiz, babasız, kimimiz kardeşsiz büyüdük. Bizim Devlet Büyüklerimizden tek istediğimiz, bu vatan uğruna arkasına dönüp bakmadan canını seve seve veren aziz şehitlerimizin emanetlerine sahiplenmesi ve bu aziz vatanımızı canı pahasına savunan şehitlerimizi unutmamasıdır. Bu aziz vatan sürekli şer güçlerin hedefinde olmuş, lakin bu şer güçler sürekli Allah’ın yardımıyla mağlup olup geri çekilmişlerdir. Bizler şehitlerimizin izinden gitmeye devam edeceğiz. Bu mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan kurum amirlerimize ve güvenlik güçlerimize teşekkürü bir borç biliriz. İlçemizdeki şehit yakınlarına göstermiş olduğu değeri her fırsatta gösteren Komiser yardımcı Mikail Karkacı’ya teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA