Kocaeli'de Sertifikalı Petshop Eğitimi Verilecek

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nca ev ve süs Hayvanı satışı yapan vatandaşlara yönelik, 27-28 Eylül tarihlerinde petshop eğitimi yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ev sahipliğinde ev ve süs hayvanı satışı yapan vatandaşlara yönelik “Petshop Sertifika Eğitimi” verilecek. Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü Kocaeli Şube Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan eğitimle kedi, köpek, akvaryum ve diğer pek çok türde hayvanların, bakımı ve barındırılmalarına dair bilgiler aktarılacak. 27-28 Eylül tarihinde yapılacak olan eğitim, Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Eğitimlerde Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Cihan’da görev alacak.

Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenecek eğitim 2 gün sürecek. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika takdim edilecek. Vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasına başvuru yaparak eğitime katılabiliyor.
Kaynak: İHA