Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mahmut Karabulut, Karabük Valisi Kemal Çeber'i ziyaret etti.

Vali Çeber, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını ifade eden Çeber, "İnsana ve insanlığa hizmet edecek olan Özel Harekat Polislerimizin eğitimlerinde gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Ziyarette Karabulut, Özel Harekat Kursu eğitimleri ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Özel Harekat Başkan Yardımcısı Bülent Gümüşay, Komiser Yardımcıları Davut Kuruözü, Ayhan Tekin ve Serdar Akgül ile başpolis Ramazan Tegehan yer aldı.

- Üniversite güvenlik toplantısı

Karabük'te 2018-2019 akademik yılında uygulanacak önlemlere ilişkin "üniversite güvenlik toplantısı" yapıldı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Çiçekler Oteli'nde Karabük Valisi Kemal Çeber başkanlığında düzenlenen toplantıda, üniversitede huzurlu ve başarılı bir eğitim hizmeti verilebilmesi için alınan güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Toplantıda değerlendirmede bulunan Çeber, üniversitede güvenliğin en ön planda tutulacağını vurgulayarak, her kurum ve kuruluşun yanı sıra her bireyin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydetti.

Toplantıya, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Sefa Yılmaz katıldı.

Kaynak: AA