Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran Açıklaması

'Bu yol ana yol olup her gün binlerce araç ve yaya bu yolu kullanmaktadır. Gündüz ve gece bu yolu kullanmak zorunda olan yaya ve araç sahipleri büyük risk altındalar.'

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, "Bu yol ana yol olup her gün binlerce araç ve yaya bu yolu kullanmaktadır. Gündüz ve gece bu yolu kullanmak zorunda olan yaya ve araç sahipleri büyük risk altındalar." dedi.

Demirkıran, yaptığı yazılı açıklamada, Şükrü Paşa Caddesini Atatürk Caddesine bağlayan bölümünde yolun yıllardır kapalı olduğunu, tali yoldan verilen trafiğin yayalar ve araçlar için büyük bir tehlike oluşturduğunu ileri sürdü.

Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait inşaat sebebiyle söz konusu yolun trafiğe kapalı olduğunu savunan Demirkıran, açıklamasında şunları kaydetti:

"Trafiğin yönlendirildiği yolda ne kaldırım ne de ışıklandırma var. Bu yol ana yol olup her gün binlerce araç ve yaya bu yolu kullanmaktadır. Gündüz ve gece bu yolu kullanmak zorunda olan yaya ve araç sahipleri büyük risk altındalar. Burası yol ise niye yaya kaldırımı yok? Niye ışıklandırma yok? Gece zifiri karanlıkta bu yolu kullanan insanlar mağdur oluyorlar. Burada bir kaza meydana gelirse sorumlusu kim? Gençlik Spor Müdürlüğü mü, Belediye mi, yoksa Emniyet mi? Gerçi can yandıktan sonra kimin sorumlu olduğunun kime ne yararı olacak. Lütfen kimsenin canı yanmadan bu yolda gerekli düzenlemeler en kısa zamanda yapılsın."
Kaynak: AA