MHP Babaeski İlçe Başkanı İstifa Etti

İlçe Başkanı Akdağ: 'Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanı sayın liderimizin emirleri ve takdirleri ile değişmiş bulunmaktadır. Bizlere yakışan da sayın il başkanımızın önünü açmak, elini güçlendirmektir'

MHP Babaeski İlçe Başkanı İlkay Akdağ, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Akdağ, düzenlediği basın toplantısında, 20 ay sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

İstifasını İl Başkanlığına sunduğunu ifade eden Akdağ, kendisine maddi ve manevi destek veren parti üyelerinden helallik istediğini belirtti.

Akdağ, açıklamasında, şunları kaydetti:

"Bütün yaptıklarımızdan sonra karşımıza çıkarılan her türlü oyunu bozup her engeli aşıp partimizi önce merhum başbuğumuza, sonra liderimize ve sonra da kendimize ve davamıza gönül vermiş her kardeşimize yakışır şerefle ve onurla temsil ederek, teslim edecek zamanın geldiğine inanıyoruz. Malumunuz üzerine 20 ay gibi kısa bir sürede üçüncü kez Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanı sayın liderimizin emirleri ve takdirleri ile değişmiş bulunmaktadır. Bizlere yakışan da sayın il başkanımızın önünü açmak, elini güçlendirmektir. Görevde kaldığımız süreçte kırdığımız, gönlüne dokunamadığımız her vatandaşımızdan kendim ve yönetim kurulum adına özür diliyor, haklarını helal etmelerini diliyorum. Yönetim kurulum ile birlikte 20 aydır sürdürmüş olduğumuz görevimizden istifa ediyoruz."
Kaynak: AA