Türk Eximbank, Londra'da Kurumsal Yatırımcılar İle Toplantılar Gerçekleştirecek

Türk Eximbank, uluslararası piyasalardan sağladığı fonları artırmak amacıyla 24-26 Eylül 2018 tarihleri arasında Londra’da bir dizi toplantı gerçekleştirecek.



Türk Eximbank, uluslararası piyasalardan sağladığı fonları artırmak amacıyla 24-26 Eylül 2018 tarihleri arasında Genel Müdür Adnan Yıldırım başkanlığında bir heyet ile geçmişte banka tarafından ihraç edilen tahvilleri portföyünde bulunduran veya önümüzdeki dönemde yatırım yapma potansiyeli olan kuruluşların bulunduğu Londra’da bir dizi toplantı gerçekleştirecek. Görüşmeler (Non-deal roadshow) kapsamında dünya çapında tanınmış, portföylerindeki toplam varlıkları milyarlarca euroyu aşan 8 yatırımcı ve finansal kuruluş ile Türk Eximbank’ın son dönem faaliyetleri ve mali durumuna ek olarak Türkiye ekonomisi ve Türk bankacılık sektörüne ilişkin güncel gelişmeler aktarılacak.

Türk Eximbank, son 1 yıllık dönemde Körfez Bölgesi, Japonya, ABD, Hong Kong, Taipei ile Avrupa’da Frankfurt, Zürih, Amsterdam, Kopenhag ve Viyana’da tanınmış finansal kuruluşlar, önde gelen varlık yönetim şirketleri, emeklilik fonları ve sigorta şirketleri ile görüşmeler gerçekleştirmişti.
Kaynak: İHA