MASKİ, 3 Mahallenin İçme Suyu Hattını Yeniledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 3 mahallede içme suyu altyapısını yeniledi.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, muhtelif ilçeler 2. etap içme suyu yapım işi kapsamında Akçadağ ilçesinin Çobanuşağı, Bölüklü ve Kepez mahallelerinde 9,5 kilometrelik içme suyu altyapısını yeniledi.

Malatya genelinde yaptığı altyapı çalışmalarıyla MASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşlara daha sağlıklı hizmet ulaştırıyor. Altyapı yenileme çalışmaları kapsamında birçok mahallenin içme suyu altyapısını yeniliyor.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, kent genelinde bir çok mahallede içme suyu altyapısının yenilendiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Akçadağ ilçesi Cobanuşağı, Bölüklü ve Kepez mahallelerinde 860 bin lira harcanarak, 9,5 kilometrelik içme suyu altyapısı yenileme işini tamamladık. Buralara 4 terfi merkezi yaptık. Diğer bir işimiz olan muhtelif ilçeler 1. etap içme suyu işi kapsamında Pütürge ilçesi Gündeğer Mahallesi, Arguvan ilçesi Çakmak Mahallesi, Hekimhan ilçesi Dumlu Mahallesi ile Arapgir ilçesi Düzcebudağı Mahallesi'nde yaklaşık 14 kilometrelik içme suyu çalışmalarımız da devam ediyor. Sağlam ve modern bir altyapı için kent genelinde çalışmalarımız devam ediyor."

Kaynak: AA