Çemişgezek'te Altyapı Çalışmaları

Çemişgezek Belediyesi tarafından ilçenin daha yaşanabilir ve modern bir görünüme kavuşturulması için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin çok köklü bir tarihe sahip olduğunu söyledi.

İlçede tarih eserleri, doğal güzellikleri, Tağar Çayı ile görülmesi gereken en önemli merkezlerden biri olduğunu belirten Başkan Ersoy, "Biz de belediye olarak ilçemizi geleceğe hazırlamak ve daha modern, yaşanılabilir bir görünüme kavuşturmak için çalışıyoruz." dedi.

Göreve başladıkları ilk günden itibaren tespit ettikleri tüm sorunları çözmek için çalıştıklarını ifade eden Ersoy, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız bize bu görevi verdikleri ilk günden itibaren belediyemizin imkanlarını zorlayarak başarılı hizmetlere imza attık. Yine vatandaşlarımıza ilçe merkezinde kilitli parke yapılmayan yer kalmayacağının sözünü vermiştik. Bu kapsamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün çalışma yürüttüğümüz Tekya Mahallesi'nde bir tek parke taşı bile yoktu. Ekiplerimiz mahallemizde aralıksız yürüttüğü çalışma ile yüzde 70'in üzerinde çalışmayı tamamladı. Geri kalan yüzde 30'u da mahallede devam eden inşaatların tamamlanmasının ardından kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz."

Kaynak: AA