AK Parti Malatya Milletvekili Çalık'ın Ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kentte bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Çalık, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ve Malatya İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce'yi ziyaret etti.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’ı ziyaret ederek, görevinin hayırlı olmasını dileyen Çalık, Malatya'nın sakin ve huzurlu bir şehir olduğunu ifade etti.

Çalık, "Sizlerin sayesinde de adaletin tesis edildiği şehir unvanını kazanacak. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Üzerindeki yük özellikle adaletin tesisi adına çok önemli. Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve adaletin tecelli etmesi adına da sizlerin çok özverili çalışmalarına şahitlik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Savran da ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Adalet hizmetine Malatya ayağında da elimizden geldiğince samimi bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman Malatya’nın hak ve hukuk noktasındaki ihtiyacı ve gereksinimi olan hizmetleri elimizden geldiğince samimi bir şekilde sunma gayreti içinde olacağız."

Çalık, daha sonda Malatya İl Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Albay Necmi İnce'yi ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Yeşilyurt Hasan Çalık Hastanesine geçen ve burada incelemede bulunan Çalık, hastanede devam eden inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çalık, 45 yataklı hastanenin kapasitesinin arttırıldığını ve 75 yatağa çıkarıldığını aktararak, hastaneyi ilçeye kazandıran hayırsever iş adamı Mahmut Çalık’a teşekkür etti.

Kaynak: AA