Gürsel Tekin'in yalanı ortaya çıktı

İstanbul'da bulunan Kapalıçarşı'nın önünde kepenk indirmiş dükkan resimleri paylaşarak, kriz olduğunu söyleyen CHP'li Gürsel Tekin'i çarşı esnafı yalanladı. Tekin'in cuma namazı vaktinde bölgeyi ziyaret ettiğini söyleyen esnaf, bu yüzden dükkanların kapalı olduğunu ifade etti.

Gürsel Tekin'in yalanı ortaya çıktı
Gürsel Tekin'in yalanı ortaya çıktı
İstanbul'da bulunan Kapalıçarşı'da esnaf ziyareti yapan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı kapalı bir dükkan resmiyle beraber yaptığı, 'Kapalıçarşı'dayız. Kriz mriz yok. Her yer kapalı.'' demişti. Çarşı esnafı, 'Yalan, öyle bir şey yok. Bizim faaliyetimiz devam ediyor. Kendisi cuma namazı vaktinde geldi.'' dedi.

''HER YER KAPALI, TARİHİN EN KÖTÜ DÖNEMİ''

Tekin, Twitter'dan yaptığı paylaşımda ''Kapalıçarşı'dayız. Kriz mriz yok. Satış yok. Esnaf mutsuz. Her yer kapalı. Tarihinin en kötü dönemi.'' şeklindeki paylaşımıyla ekonomik krizden dolayı esnafın kepenk kapatmaya başladığını iddiasını gündeme getirdi.

Gürsel Tekin'in yalanı ortaya çıktı

''YALAN SÖYLÜYOR''

Gürsel Tekin'in önünden fotoğraf paylaştığı Çıtak Döviz ve Kıymetli Madenler Ticareti isimli şirketin çalışanı Diriliş Postası'na konuştu. Tekin'in iddialarına cevap veren şirketin Emre isimli çalışanı, 'Yalan, öyle bir şey yok. Bizim faaliyetimiz devam ediyor. Kendisi cuma namazı vaktinde geldi. Cumadan sonra yemek için burada yarım saatlik bir boşluk olur, ondan sonra burası çalışmaya devam ediyor. Hatta her gün 18.30'a kadar açığız. Gürsel Tekin algı yapmaya çalışıyor.' dedi.

Gürsel Tekin'in yalanı ortaya çıktı