Talim Ve Terbiye Kurulu Başkanlığından Erzurum'a Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Toper Akbaba, Öğretim Programları Daire Başkanı Mehmet Akif Sütçü ve daire başkanları Erzurum'da okulları ziyaret ederek eğitimcilerle görüştü.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Erzurum'a gelen Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Akbaba, Öğretim Programları Daire Başkanı Sütçü ve daire başkanlarının Erzurum Lisesi, Sabancı İlk ve Orta Okulu, Dedekorkurt İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu ile Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiği belirtildi.

Bakanlık yetkilileri ile eğitim kurumlarının yöneticileri ve çalışanlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri arasında toplantı yapıldığının anlatıldığı açıklamada, eğitimciler tarafından eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bakanlık yetkililerinin bilgilendirildiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbaba, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasının temennisinde bulunarak, "Bakanımızın eğitim camiasının görüşlerine verdiği değer sebebiyle, eğitimcilerimizin bakanlığımızdan istediğiniz talepleri almak için buradayız. Sizlerden gelen talep ve önerileri ilgili daire başkanlıklarına ve genel müdürlüklerine iletiyoruz." dediği bildirildi.

Kaynak: AA