İTB'den '5. Geleneksel Aile Günü' Etkinliği

İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından borsanın çalışanları ve aileleri için "Geleneksel Aile Günü" etkinliği düzenlendi.

Çeşme'de düzenlenen programa, İTB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Uçak, Genel Sekreter Erçin Güdücü, Genel Sekreter Yardımcısı Sinem Çelikten ile borsa çalışanları ve aileleri katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Çelikten, "Aile günümüz; 127 yıllık geçmişiyle köklü bir kuruluş olan ve geleneklerine büyük önem veren borsamızda çalışanlarımız arasında kurumsal aidiyeti güçlendirmek adına oldukça önem teşkil ediyor. Bu amaç doğrultusunda düzenlediğimiz etkinliklerimiz birçok oda ve borsa için de örnek uygulama oldu. Özellikle, hizmet kuruluşlarında en kıymetli sermayenin insan kaynağı olduğunun farkındayız. Aile Günü etkinliğimiz yaşantımıza güzel anılar eklemek, birbirimizi iş haricindeki bir ortamda yeniden keşfetmek, ailelerimizin ve çocuklarımızın kaynaşması, yaşam stresinden uzaklaşmak ve motivasyonumuzu artırmak adına çok önemli katkılar sağlıyor. Yönetim Kurulumuza bu fırsat için, çalışanlarımıza da katılımları için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından katılımcılar tarafından oluşturulan takımlar ve bireysel oyunların yer aldığı aile olimpiyatlarında saha yarışları ve tavla turnuvası düzenlendi.

Tüm gün süren eğlenceli aktivitelerin sonunda aile olimpiyatlarını ve tavla turnuvasını kazananlara, borsa yöneticileri tarafından madalya verildi.

Kaynak: AA