Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bazı okulların çevresinde uygulama yapan ekipteki narkotik dedektör köpeği Çako, motosikletteki uyuşturucuyu buldu.

Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu
Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ve okulların açılması dolayısıyla tedbirlerini yoğunlaştıran Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka, Sevindik, Topraklık ve Hacıkaplanlar mahallelerinde bulunan bazı lise ve ortaokulların çevresinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik uygulama yaptı.

Okul çevrelerinde şüpheli kişi ve araçlara yönelik ekiplerin uygulamasına, özel eğitimli narkotik dedektör köpekleri de katıldı.

Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleştirilen uygulamada, polis ekipleri narkotik dedektör köpeği Çako ile bir okulun yakınında durdurdukları motosiklette yaptığı aramada, koltuk ve yakıt deposu arasına gizlenmiş şekilde esrar ele geçirdi.

Motosikletin altına gizlenen uyuşturucu maddeyi bulan Çako, gizlenen bölgeye karşı ayağıyla tepki verdi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyete götürüldü.

Bu arada, okul çevrelerinde, park, bahçe ve umuma açık yerlerde gerçekleştirilen narkotik uygulamasında, şüpheli görülen 338 şahıs, 115 araç ve metruk binalar kontrol edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı motorize Narkotim ekipleri ve sivil ekipler tarafından yapılan uygulamada, uyuşturucu madde kullanıcısı oldukları belirlenen 3 kişi yakalandı. Şahısların üzerinde 6,3 gram esrar ele geçirildi.

Kaynak: AA