Merkezefendi Kaymakamı Görücü Veda Etti

Merkezefendi Kaymakamlığından Bursa'nın İnegöl Kaymakamlığına atanan Şükrü Görücü, ilçeye veda etti.

Denizli'de 29 Ağustos 2013'te göreve başlayan ve son yayımlanan kararnameyle İnegöl Kaymakamlığına atanan Kaymakam Görücü, misafirlerini makamında ağırladıktan sonra kaymakamlık binası girişinde kendisini uğurlamaya gelen misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, diğer ilçe kaymakamları, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarların katıldığı uğurlama töreninde, kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanları ile tek tek vedalaşan Görücü, 5 yıl 1 ay görev yaptığı kentten ayrılıp yeni bir görev yerine gitmenin heyecanını yaşadığını belirtti.

Yeni kurulan ilçede tüm birimleri sıfırdan oluşturduklarını ve ilçeye yakışır bir hükümet konağı yaptıklarını dile getiren Görücü, "Hep birlikte ilçemizin gelişmesi, büyümesi için tüm kurumlarımızla el ele vererek çok başarılı çalışmalara imza attık. Bundan sonra İnegöl'de hizmetlerimize devam edeceğiz. Kapımız her zaman sizlere açıktır." dedi.

Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada Kaymakam Görücü, eşi Nurşen Görücü ile Denizli'den ayrıldı.

Kaynak: AA