Gölbaşı İlçesinde İlköğretim Haftası Kutlandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde İlköğretim Haftası düzenlenen tören ile kutlandı.

Gölbaşı İlçesinde İlköğretim Haftası Kutlandı
İlköğretim Haftası münasebetiyle düzenlenen törene, Kaymakam Can Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Tören, Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir’in Atatürk büstüne çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Daha sonra kutlama töreni, Şehit Ahmet Demir İlk ve Ortaokulunun hazırlamış olduğu program ile devam etti. Şehit Ahmet Demir İlk ve Ortaokulunda devam eden programda konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Erdoğan, “Okul eğitim ve öğretimin temel merkezi olarak, sizleri aydınlatır, geliştirir, bilgilendirir. Ayrıca okul, sosyalleşmeyi, toplum olarak uyum halinde yaşamayı öğretir. Eğer aklınızın zengin olmasını istiyorsanız, uygar bir insan olarak yetişmek istiyorsanız, okulunuza dört elle sarılınız, ona sahip çıkınız. Öğretmenlerinizden en iyi biçimde faydalanınız, düzenli çalışınız. Sizlerin bu bilinç ile planlı ve programlı çalışarak, hedeflerinize ulaşabileceğinize ve yarının büyükleri olarak ülkemize yararlı olacağınıza inancımız tamdır” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ise, “Hedefimiz, Atatürk’ümüzün bize gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Vatanını, milletini ve bayrağını seven, değerlerine bağlı, milli ve manevi kavramları özümseyerek hayatına yerleştirmiş nesiller yetiştirmek en büyük gayemizdir” diye konuştu.

Kaynak: İHA